Jouw workshops beheren met Grib

Wij kregen veel verzoeken om een module te maken waarmee je workshops kunt beheren. Deze module is kort geleden live gegaan als Beta en is door iedereen te gebruiken met de reserveringsmodule.


Wat is er mogelijk met de Workshop-module?

Met de workshop-module kun je pakketten van lessen aanmaken, bijvoorbeeld Les A van 30 mei 10:00 en Les B van 1 juni om 11:00

Aan dit pakket kun je een prijs aangeven. Zo kun je bijv. een "all-in" workshop maken, waarmee je voordelig alle dagen meedoet, en een workshop voor alleen 1 of 2 lesmomenten.


Wie kunnen de workshop reserveren/aanschaffen?

Leden kunnen via de shop van het online ledenportaal de workshop(s) vinden en aanschaffen. Hier wordt de informatie getoond van de workshop, inclusief de dagen en tijden die horen bij de workshop. 

Leden kunnen het bedrag vervolgens met iDeal betalen. Na de betaling zijn ze gereserveerd. 


Ook niet-leden kunnen de workshop reserveren en aanschaffen. Dat kan via het inschrijfformulier. Vink per inschrijfformulier aan welke workshop(s) aangeschaft kunnen worden.


Op deze manier kun je je leden een kleine korting aanbieden door de workshop in het ledenportaal goedkoper te laten zijn.


Beschikbaarheid workshop

Elk lesmoment heeft een eigen limiet (bijv. maximaal 20 personen). Als de limiet van 1 van de lessen is bereikt, dan wordt de workshop automatisch inactief en kunnen leden en niet-leden de workshop niet meer aanschaffen. Jij hoeft de workshop dus niet handmatig offline te halen.


Meer informatie kun je vinden op de supprtpagina over de workshop: https://getgrib.freshdesk.com/support/solutions/articles/77000490872-workshops