Update Grib November 2020

De afgelopen maand hebben we opnieuw veel updates doorgevoerd aan Grib. Zie hieronder een overzicht van de grootste updates. Daarnaast zijn we versneld bezig geweest aan onze nieuwe workout-video's voor fitness-clubs. Hiermee kun je een fitness-schema maken voor je leden om thuis te sporten. Deze zullen we de komende tijd gaan uitrollen en tegen kostprijs beschikbaar stellen voor onze klanten.


Workout video's

Wil je je leden oefeningen meegeven die ze thuis kunnen uitvoeren? Dan is de workout-module wellicht iets voor jou. Deze module bieden wij binnenkort aan en bestaat uit een database van ongeveer 90 oefeningen die thuis gedaan kunnen worden met een kettlebell / dumbbell en een matje. 


Als de module online staat ontvang je automatisch een mail van ons met verdere details.


Server-onderhoud Grib

Grib groeit razendsnel door. Doordat wij veel klanten erbij hebben gekregen moeten wij onze server updaten. Grib is tijdens de update niet of slecht beschikbaar. Om zo min mogelijk overlast te bezorgen hebben we de update gepland op zondag 15 november tussen 18:00 en 20:00.


We zullen hier nog een aparte mail over sturen ter herinnering.


Omzetten abonnementen

Sinds afgelopen maand is het mogelijk om een abonnement over te zetten naar een nieuw abonnement. Hiermee wordt het restbedrag automatisch berekend en in mindering gebracht op de volgende factuur. Moet het lid bijbetalen? Dan wordt het ook automatisch naar verhouding berekend en toegevoegd.


Corona vragenlijst op leeftijd

De Corona vragenlijst kun je vanaf nu instellen dat het wordt verstuurd naar leden vanaf een bepaalde leeftijd. Zo kun je instellen dat de mail wordt verstuurd naar leden vanaf 12 jaar.


Verder kun je instellen dat je geen automatische mail ontvangt als een reservering wordt geannuleerd vanwege gezondheidsklachten.


Je kunt het instellen onder Reserveringen > Corona Gezondheidsvragen


Automatische reserveringsmail

Je kunt per les een automatische reserveringsmail sturen. Leden die hebben gereserveerd krijgen dan een aantal uur van tevoren (wat je zelf kunt bepalen) een mail gestuurd. Je kunt een knop in de mail toevoegen waarmee je o.a. een Zoom-link kunt delen om online lessen aan te bieden.


Combineer dit met een iDeal betaling, zodat niet-leden een losse les kunnen aanschaffen.


Inloggen op het inschrijfformulier

Vanaf nu kun je het inschrijfformulier ook laten gebruiken / invullen door leden. Leden kunnen inloggen en hun gegevens worden automatisch ingeladen. Als ze een abonnement of strippenkaart aanschaffen, dan wordt er geen nieuw lid aangemaakt, maar wordt het abonnement of strippenkaart toegevoegd aan hun account.


Stel de optie Login-scherm tonen in op "ja". Niet-leden kunnen registreren en leden kunnen inloggen.


Tracking informatie inschrijfformulier

Aan het inschrijfformulier kun je vanaf nu extra scripts toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld een Facebook pixel of een Google Analytics script toevoegen om je bezoekers te volgen vanaf je website naar ons inschrijfformulier. Dit stel je in door een inschrijfformulier te bewerken en de script-code te plakken in het daartoe behorende veld.